Alina Costache

Alina Costache, Training Coordinator SEPHORA Romania & Balkans

Au fost suficiente o participare timp de 2 ore la workshopul gratuit "Atinge-ti excelenta prin antreprenoriat si leadership" si o anulare de planuri gestionata impecabil, pentru a identifica ce anume iti ofera autenticitate si unicitate, Catalin Stoica.
Dincolo de realizarile profesionale pe care le poti enumera pe o lista ce nu se mai termina si dincolo de titlurile "fancy" (pe care fara dubiu le meriti, respecti si onorezi) - "membru certificat John Maxwell TEAM, Transformational Leadership Coach, EQ & Influence Trainer, Public Speaker & Author, Communication Expert & Hypno-Coach", esti un om.
Esti un om in antiteza cu majoritatea aspectelor negative pe care societatea noastra le evidentiaza acum. In loc sa accepti aceasta aparenta realitate, o distorsionezi pana in punctul in care o anulezi si creezi una noua. O realitate mai buna, lipsita de limite si pattern-uri, care este pregatita sa ne ofere ce nici macar n-am indraznit sa-i cerem.
Cum reusesti sa motivezi? Prin 1. setea pentru o viata frumoasa si entuziasmul pentru actiune 2. obsesia pentru oameni si pentru generarea de emotii/sentimente transformationale 3. flexibilitatea, decenta, pertinenta discursului 4. caracterul integru si puternicele valori morale 5. curajul de a incerca si esua si incerca si esua, pana gasesti solutia care rezoneaza cel mai bine cu asteptarile tale initiale 6. curiozitatea de a descoperi 7. dorinta de dezvoltare continua 8. placerea, generozitatea si caldura cu care impartasesti know-how-ul acumulat de-a lungul anilor 9. (si nu in ultimul rand) abilitatea extraordinara de a trai in prezent si de a ne indemna cu incredere: "Hai Sus!"
Este o onoare sa te cunosc si este o placere sa-ti urmaresc evolutia! Multumesc - mental, profesional, spiritual.

Bogdan Roșu

Bogdan Roșu, Antreprenor & Maestru Arte Martiale Empowerment Wing Chun

Catalin a tinut mai multe mastermind-uri si seminare in cadrul clublui nostru de Leadership prin Arte Martiale – Empowerment Wing Chun.
Ceea ce imi place cel mai mult la el este interesul autentic fata de oameni si profesionalismul de care da dovada de fiecare data.

George Iriciuc

George Iriciuc, Country Manager Manago

Catalin are o capacitate impresionanta de a mobiliza. Seminariile sale sunt proactive, incarcate cu energie pozitiva si primesti informatii care reusesc sa miste anumite “rotite” - sa iti calibreze mindsetul. Nu doar ca in mod obiectiv se intampla asta, dar in final simti personal ca ai evoluat. Recomand cu drag!

Felicia Scarlat

Felicia Scarlat, Key Expert – FSE, Lattanzio Group

Am lucrat cu Cristiana într-o companie multinațională de consultanță. O persoană ambițioasă, serioasă, comunicativă, un bun negociator și un om extraordinar în echipa pe care o vrei. Lucrează foarte bine în condiții de stres, adaptându-se perfect situațiilor.

Monica Eugeniu

Monica Eugeniu, Attitude & Performance Coach, Learning About

Cristiana este un trainer cu mare capacitate de comunicare, foarte organizată și responsabilă pentru rezultatele sale. Aduce valoarea pe care se angajează să o aducă.

Peter Gjortler

Peter Gjortler, Manager, Lexnet European Information

Am avut plăcerea de a lucra cu Cristiana în două proiecte majore în România, ea fiind manager de proiect. Are un foarte bun simț al organizării, e atentă la detalii și comunică excelent cu echipa și cu beneficiarii. Capabilă de asumare și responsabilă pentru tot ceea ce face. Recomand cu căldură.