LECTIA DE START-UP

LECTIA DE START-UP

Motivatie
Responsabilitate
Viziune
Actiune
Webinar Gratuit – de luni, 23 mai – până vineri, 27 mai

de la ora 20.00, timp de 30 de minute în fiecare seară.

În fiecare seară, alt speaker. Talk-show de leadership și antreprenoriat găzduit de Cătălin Stoica, având invitați Lideri, Antreprenori, Manageri - oameni care au deja succes în ceea ce fac. Care vor să-ți povestească din experiența lor și să-ți dea o idee clară, concretă de cum arată primii pași în antreprenoriat și leadership.

Înscrie-te acum aici o singură dată pentru toate cele cinci zile. Iar pe 23 mai, când vei reveni pe acest site, vei găsi linkul de webinar. User: adresa de mail cu care te înscrii acum. Parola: startup

 

Ți-ai pus vreodată măcar una dintre următoarele întrebări? Te-ai gândit cum ar fi să devii pe bune ceea ce doar în visul tău ai reușit?

CUM au succes cei care au succes?

ÎN CE FEL ai putea face parte dintre ei?

DE CE să-ți începi propria afacere?

CUM îți începi propria afacere?

CE probleme apar cel mai des?

CUM depășești cu succes situații pe care alții nu le depășesc niciodată?

CÂT de departe vrei să ajungi cu afacerea ta dacă deja o ai?

CARE este acel 1% din tine care îți poate aduce cu până la 99% mai mult succes?

Participă la webinar ca să-ți dai răspunsuri noi și neașteptat de bune!

 

Ieși din inerție și caută să te vezi cât mai sus! Nu contează ce vârstă ai, cu ce te ocupi, ce ai făcut până acum în viață. Contează ce VREI și ÎNCEPE SĂ FACI de acum înainte! Dă-ți șansa de A FI mai mult, de A FACE mai mult, de A AVEA mai mult! Pentru că și bogăția, și sărăcia sunt copiii încrederii. HAI SUS!

De ce să pierzi ceva ce te-ar putea ajuta în viață? Un eveniment organizat în cadrul Bucharest Technology Week.

Înscrie-te ACUM AICI o singură dată pentru toate cele cinci zile. Linkul de webinar e ACESTA. User: adresa de mail cu care te înscrii sau cu care te-ai înscris. Parola: startup

 

Un webinar organizat în cadrul Bucharest Technology Week. Dacă te înscrii și participi la acest seminar online, primești inclusiv acces gratuit în cea mai mare expoziție de tehnologie pentru consumatori. 27, 28 si 29 mai în Piața George Enescu - Ateneu. Gadget-uri, roboți, drone, mașini electrice și hibride, soluții de printare 3D și multe alte inovații. Sună bine, nu?

 TESTIMONIALE

Alina Costache

Alina Costache, Training Coordinator SEPHORA Romania & Balkans

Au fost suficiente o participare timp de 2 ore la workshopul gratuit "Atinge-ti excelenta prin antreprenoriat si leadership" si o anulare de planuri gestionata impecabil, pentru a identifica ce anume iti ofera autenticitate si unicitate, Catalin Stoica.
Dincolo de realizarile profesionale pe care le poti enumera pe o lista ce nu se mai termina si dincolo de titlurile "fancy" (pe care fara dubiu le meriti, respecti si onorezi) - "membru certificat John Maxwell TEAM, Transformational Leadership Coach, EQ & Influence Trainer, Public Speaker & Author, Communication Expert & Hypno-Coach", esti un om.
Esti un om in antiteza cu majoritatea aspectelor negative pe care societatea noastra le evidentiaza acum. In loc sa accepti aceasta aparenta realitate, o distorsionezi pana in punctul in care o anulezi si creezi una noua. O realitate mai buna, lipsita de limite si pattern-uri, care este pregatita sa ne ofere ce nici macar n-am indraznit sa-i cerem.
Cum reusesti sa motivezi? Prin 1. setea pentru o viata frumoasa si entuziasmul pentru actiune 2. obsesia pentru oameni si pentru generarea de emotii/sentimente transformationale 3. flexibilitatea, decenta, pertinenta discursului 4. caracterul integru si puternicele valori morale 5. curajul de a incerca si esua si incerca si esua, pana gasesti solutia care rezoneaza cel mai bine cu asteptarile tale initiale 6. curiozitatea de a descoperi 7. dorinta de dezvoltare continua 8. placerea, generozitatea si caldura cu care impartasesti know-how-ul acumulat de-a lungul anilor 9. (si nu in ultimul rand) abilitatea extraordinara de a trai in prezent si de a ne indemna cu incredere: "Hai Sus!"
Este o onoare sa te cunosc si este o placere sa-ti urmaresc evolutia! Multumesc - mental, profesional, spiritual.

Bogdan Roșu

Bogdan Roșu, Antreprenor & Maestru Arte Martiale Empowerment Wing Chun

Catalin a tinut mai multe mastermind-uri si seminare in cadrul clublui nostru de Leadership prin Arte Martiale – Empowerment Wing Chun.
Ceea ce imi place cel mai mult la el este interesul autentic fata de oameni si profesionalismul de care da dovada de fiecare data.

Alexandru Chiru

Alexandru Chiru, CEO HLDisplay Romania

În urma fiecărui program de-al tău, viața mea s-a transformat și mai mult, Cătălin, mă simt mereu la un alt nivel! Stare de bine, capacitate de a comunica suportiv și eficient și de a motiva în mod corespunzător fiecare membru al echipei. Eu, familia mea și echipa mea din companie îți suntem recunoscători pentru tot ceea ce am învățat de la tine și pentru tot ce ai făcut pentru noi! Aștept cu nerăbdare următorul program, Hai Sus!

Iarka Baițar

Iarka Baițar, Profesor , Arad

Am trăit în programele tale niște experiențe extraordinară, Cătălin, iar diplomele de la tine îmi vor aminti mereu de tot ce am trăit în fiecare sesiune și în timpul fiecărui exercițiu în parte. Recunosc că m-ai zguduit din temelii și a fost nevoie să aduc la suprafață emoții puternice, pe care le făcusem uitate, însă mă simt acum de parcă aș fi renăscut, serios! Și știu că e doar primul pas, dar a fost cel mai important pas pe care l-am făcut vreodată în direcția vindecării emoționale! Abia aștept următorul program! Te felicit din inimă, Cătălin, pentru tot ceea ce ești tu ca OM și pentru felul în care îți trăiești visul! Ești pură inspirație pentru mine și sunt onorată că am oportunitatea să învăț de la tine! Te îmbrățișez cu mare drag, Hai Sus!!!